Kurser, webbinarier och workshops

Kunskap, inspiration och hands-on – Vi kommer till er Eller besöker er digitalt!

Vi erbjuder workshops och webbinarier där vi inspirerar och utbildar dig som pedagog i programmering, digitala verktyg och kreativt skapande med tekniskt och naturvetenskapligt fokus. Vårt mål är att visa på hur du på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Samt hur du kan skapa kreativa, sensoriska lärmiljöer som du kan tillämpa och bygga på din förskola. 

Vi skräddarsyr gärna en workshop för hela din enhet – mindre såväl större grupper, arbetslag, skola, förskola och kommun – på plats eller digitalt!

Vårt mål är att visa hur man på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Våra workshops är verksamhetsnära och anpassas efter deltagarnas förkunskaper. De praktiska övningarna är ämnesintegrerade och kopplade till styrdokument som åligger förskola och skola. Boka en skräddarsydd utbildning för hela er enhet – mindre såväl större grupper, arbetslag, skola/förskola och kommun.
Vi erbjuder även digitala fortbildningar och kortare kom- i gång workshops!

Vi utbildar inom hela LEGO® Educations sortiment som passar från förskola till gymnasiet. Vill du veta mer om LEGO® Euducations sortimentet så hittar du det här.

Läs mer om vårt utbud:

Språklabb den 21 april kl. 16-17

SPRÅKLABB med Babblarna och Hattens huslogoped Elvira Ashby!

Vi är stolta och glada samarbetspartners till Hatten förlag och Babblarna!

Under en timme får du lära dig mer om språkutvecklande arbete med Babblarna i fokus. Under webbinariet presenterar vi våra spåklådor och hur du med Babblarnas hjälp kan träna barn i tidig tal- och språkutveckling. Vi visar det material vi har och hur du med lekar, litteratur och övningar kan använda Babblarna i ditt dagliga arbete med kommunikation med yngsta barnen.

Under webbinariet har du även möjlighet att via chatt ställa frågor till pedagogerna och till Elvira Ashby.

Workshopen är helt utan kostnad. Anmäl dig senast den 1 januari 2021. Workshopen sker via Microsoft Teams.

AnmäL DIG TILL sPRÅKLABB HÄR!