Kurser, webbinarier och workshops

Kunskap, inspiration och hands-on – Vi kommer till er Eller besöker er digitalt!

Vi erbjuder workshops och webbinarier där vi inspirerar och utbildar dig som pedagog i programmering, digitala verktyg och kreativt skapande med tekniskt och naturvetenskapligt fokus. Vårt mål är att visa på hur du på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Samt hur du kan skapa kreativa, sensoriska lärmiljöer som du kan tillämpa och bygga på din förskola. 

Vi skräddarsyr gärna en workshop för hela din enhet – mindre såväl större grupper, arbetslag, skola, förskola och kommun – på plats eller digitalt!

Vårt mål är att visa hur man på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Våra workshops är verksamhetsnära och anpassas efter deltagarnas förkunskaper. De praktiska övningarna är ämnesintegrerade och kopplade till styrdokument som åligger förskola och skola. Boka en skräddarsydd utbildning för hela er enhet – mindre såväl större grupper, arbetslag, skola/förskola och kommun.
Vi erbjuder även digitala fortbildningar och kortare kom- i gång workshops!

Vi utbildar inom hela LEGO® Educations sortiment som passar från förskola till gymnasiet. Vill du veta mer om LEGO® Euducations sortimentet så hittar du det här.

Läs mer om vårt utbud:

DIGILABB 1 – DeN 17 FEBRUARI KL. 15-16

17 februari kl. 15.00-16.00 I vår nya serie av DIGILABB så går vi igenom olika pedagogiska digitala verktyg som har ungefär samma funktion eller som tillsammans kan komplettera varandra.

Pedagogiska digitala verktyg!

Vi tittar närmare på Rolf ConnectOSMO och Marbotic. Dessa tre har gemensamt att man kombinerar ett fysiskt material med en app. Du kan bland annat träna språkinlärning, matematik, programmering samt rita och skapa berättelser på ett roligt och kreativt sätt. Vi visar på hur varje verktyg fungerar och ger tips på aktiviteter och övningar. Häng med och se hur den fysiska världen material möter den digitala! Webbinariet är helt kostnadsfritt och sker via Microsoft Teams. Under webbinariet har du även möjlighet att ställa frågor pedagogerna. Anmäl dig senast den 16 februari.