Kurser, inspiration och workshops

Kunskap, inspiration och hands-on – Vi kommer till er Eller besöker er digitalt!

Vi inspirerar och utbildar pedagoger i programmering, digitala verktyg och kreativt skapande med tekniskt och naturvetenskapligt fokus.

Vårt mål är att visa hur man på ett praktiskt sätt kan använda digitala verktyg i skola och förskola. Våra workshops är verksamhetsnära och anpassas efter deltagarnas förkunskaper. De praktiska övningarna är ämnesintegrerade och kopplade till styrdokument som åligger förskola och skola. Boka en skräddarsydd utbildning för hela er enhet – mindre såväl större grupper, arbetslag, skola/förskola och kommun.
Vi erbjuder även digitala fortbildningar och kortare kom- i gång workshops!

Vi utbildar inom hela LEGO® Educations sortiment som passar från förskola till gymnasiet. Vill du veta mer om LEGO® Euducations sortimentet så hittar du det här.

Läs mer om vårt kursutbud.

kurssofia14febr

ROBOTlab – 7 eller 8 januari

Vilken robot skall jag välja?

Följ med när våra pedagoger guidar och förklarar de olika golvrobotarnas användningsområden och finesser. Under en timme får du som deltagare en digital genomgång av de olika golvrobotarnas specifika funktioner och du har möjlighet att via chatt ställa frågor till pedagogerna. Ett alldeles utmärkt tillfälle att bekanta dig mer ”hands-on” med de olika populära programmerbara verktygen du kanske redan har eller är nyfiken på. Säkra din plats redan nu. Workshopen är helt utan kostnad. Anmäl dig senast den 1 januari 2021. Workshopen sker via Microsoft Teams.

Valbara dagar och tider: Torsdagen den 7 januari kl. 09.00-10.00 och Fredagen den 8 januari kl. 14.00-15.00.

Anmäl dig till Robotlab här!