Om Hands-On pedagogerna

Sofia Winerdal, Hands-On Pedagogen har stor erfarenhet av undervisning i grundskolan. Hon har arbetat som som lärare i grundskolans tidiga år i över 10 år. De senaste åren har Sofia arbetat övergripande med IKT-utveckling inom skolan. Hösten 2015 blev Sofia certifierad AET, Apple Education Trainer. Sofia har ett genuint intresse för natur, teknik och programmering och föreläser och inspirerar pedagoger inom dessa områden.

Anton Fagergren, Hands-On pedagogen är i grunden lärare för yngre åldrar / bildlärare. De senaste sex åren har han varit i förskolans fantastiska värld där han utvecklat en stark drivkraft för förskolans digitaliseringsarbete. Utifrån sin roll och sitt arbete som IKT-inspiratör har han fått äran att både ta emot både Helgepriset och Guldäpplet. Anton är också utbildad pedagogista. En utbildning som han gått på Reggio Emilia institutet i Stockholm.

Hands-On Science erbjuder spännande läromedel för kreativ inlärning. Vi på Hands-On Science har valt ut intressanta och stimulerande material och produkter så att elever ska få mer Hands-On upplevelser i klassrummet.

Vill ni veta hur ni kan arbeta mer Hands-On med programmering och makerkulturen? Då passar någon av våra workshops. Kontakta sofia@hos.se så får ni veta mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s