Makerdays 5-6 oktober, 2016, Göteborg

Nu packar vi inför workshop på:makerdays_logo_2016

MakerDays är en mötesplats, ett rum för lärande och utforskande i gränslandet mellan skapande, digitalisering och kreativitet. Delta i ett lärande genom informella, nätverkande, delade och görande aktiviteter, och låt dig inspireras av föreläsare.

Under ett av MakerDays fem workshopass kommer ni att få tillfälle att träffa utställarna i vår Makerhall. Var och en av utställarna har blivit tillfrågade att komma till MakerDays för att vi tror att det material de presenterar hjälper till att främja makerkulturen och lärandet på olika sätt. Till skillnad från en vanlig utställningsarena så kommer ni, i mindre grupper, att få möta alla utställare i tur och ordning. Detta för att de ska få en chans att visa vad deras material kan användas till men också för att ni ska få en chans att testa och ställa frågor.

Programmera ett tjuvlarm – No one takes my candy!

Häng med med mig och Hands-on Science . ”Maka” ett tjuvlarm. Folie och ledare kan förvandla en glasburk till en stor knapp! Bygg och koppla ett tjuvlarm 2.0 tillsammans med ett Technology Will Save Us Kit och nykomlingen Micro:bit.

packa-gbg