Bee-Bot och Blue-Bot tips från Susanne!

Får jag presentera Susanne Jönsson, kreativ och inspirerande lärare på Dahlhemsskolan i Helsingborg. Susannes roliga lektionsplaneringar för Blue-Bot och Bee-Bot hittar ni under lektionsplaneringar. Vill ni veta hur ni kommer igång med er Blue-Bot finns handledningen: blue-bot-handledning


Bildresultat för susane jönsson lärare

Vem är Susanne? Lärare som brinner för matte, genrepedagogik och IKT. Allra helst tillsammans. Arbetar på Dalhemsskolan med en matte- och språkverkstad dit alla i årskurs 1-3 får komma och arbeta i grupp och lära sig tillsammans. Konkret, språkutvecklande och utmanande. I början av läsåret 2016/17 kommer jag att vara klasslärare i årskurs 4. Vill ni veta mer om Susanne kika in på hennes blogg.  

Porträttbild av Susanne med en beebot

Vill du också inspirera andra kontakta Sofia på: sofia@hos.se