Kreativa appar!

Hospedagogen tipsar om kreativa appar!

Vi får många frågor gällande appar, vilka är bra? Vilken Green Screen app ska man använda mm. I våra workshops försöker vi tipsa om digitala verktyg, lekmaterial, appar och återbruksmaterial som stimulerar till god undervisning och kreativ lek. Appar och digitala verktyg ska inte konkurrera ut redan goda lärsituationer utan komplettera undervisningen så att fler barn blir stimulerade och kan tillgodose sig uppgiften, leken eller materialet.

Vi vill tipsa om appar som stimulerar till kreativt skapande eller aktivt producerande. Många känner ni säkert redan igen och det betyder ju att de håller god kvalité!

Klicka för att komma åt 10itoppapplista-2.pdf

Vill ni veta mer om digitala verktyg i förskolan? Green Screen, programmering mm?

Boka in dig på en av våra utbildningar: http://www.hos.se/kurser