fjärilslabb

Se det inspelade webbinariet som hölls den 17 och 18 mars här!

Följ Tistelfjärilens livsstadier – Från liten växande larv, till puppa och till vacker fjäril!

Under en timme visar vi hur lätt och spännande det är att odla fjärilar i skolan eller i förskolan. Vi går igenom Tistelfjärilens olika steg som i verkligheten tar 3-5 veckor. Allt från att ni tar emot larverna på posten till att ni kanske öppnar fönstret och släpper ut de vackra fjärilarna i friheten.För dig som är nyfiken på att odla fjärilar och kanske aldrig tidigare gjort det eller för dig som har haft fjärilar i skolan, men vill fräscha upp dina kunskaper och få lite mer inspiration.

Under webbinariet går vi igenom frågor såsom:

  •  Kan jag beställa fjärilar när som helst under året?
  •  Hur beställer jag?
  •  Hur lång tid tar det?
  •  Vad tycker fjärilarna om för mat?
  • Får larverna luft i burken?